dimarts, 13 de novembre del 2012

Miguel Ángel López-Egea

Esta setmana fa 10 anys de la mort del fotògraf Miguel Ángel López-Egea que durant més de 30 anys va fer fotografies amansalva sobre Sueca. Si no fóra per les seues fotos ens costaria molt fer este blog, per això volem fer-li el nostre xicotet homenatje mostrant-vos el vídeo del dia que el nombraren Fill Adoptiu de Sueca, el 11 de novembre de 1994, dins dels actes del 750 aniversari de Sueca.



Este article de Las Provincias  ens fa un xicotet resum de la seua vida i si voleu saber més encara sobre ell, l'arxivera Virginia Alapont va fer un llibre sobre la seua obra anomenat "Imatges i paraules." A més la familia va donar tots els negatius que es conserven a la Biblioteca Suecana i es poden consultar ja que estan digitalitzats, hi ha més de 40.000 fotos.


Miguel Ángel López-Egea als anys 50.

Com no sabiem quines fotos de les que va fer triar per a mostrar-les al blog, hem decidit no mostrar cap foto i fer una recopilació de les diferents firmes.













A Sueca ell no era l'únic fotògraf. Hem trobat estes dos cases de fotografia que deurien ser la competència de Miguel Ángel López-Egea








1 comentari: